3/B Sınıfı Öğrencilerinin Anneler Günü Sürprizi

Okulumuz 3/B sınıfı Öğretmeni Hatice ÇALIŞIR ve öğrencileriannelerine sürpriz bir program hazırladılar. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, tüm annelerimizin Anneler Gününü kutlarız.

2/B sınıfında Anneler Günü Hazırlığı

Okulumuz sınıf öğretmenlerinden Mehmet UZUN ve öğrencilerinin anneler günü dolayısıyla yapmış olduğu hazılıklara ait video. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvasında, çocuklarımızın heyecanına ortak olduk, güzel başarılarla okulumuzu gururlandırdık. Öğretmenlerini ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz 3-E sınıfı öğretmeni Meltem Alıngan ve öğrencileri tarafından yürütülmekte olan Matematical Routes (Matematiksel Rotalar) e-Twinning projesine ait kısa bir çalışma örneği

Nis

Okulumuz 3-E sınıfı öğretmeni Meltem Alıngan ve öğrencileri tarafından Matematical Routes (Matematiksel Rotalar) e-Twinning projesi yürütülmektedir.