DONT BE BULLY YOU ARE MY BUDDY ZORBA OLMA SEN BENİM DOSTUMSUN e Twinning

Nis

Don't be bully you are my buddy e twinning projesi kapsamında ogretmenimiz Aysun YALÇINKAYA ve öğrencileri proje katılım sertifikalarını aldılar

Nis

Learn play have fun e twinning projesi kapsamında ogretmenimiz Arzu ERKAN ve öğrencileri proje afişi boyama etkinliği yaptı.

Nis

Don't be bully you are my buddy e twinning projesi kapsamında ogretmenimiz Arzu ERKAN ve öğrencileri arkadaşlık kanunu takvimi hazırladı.

Nis

Don't be bully you are my buddy e twinning projesi kapsamında ogretmenimiz Arzu ERKAN projeye katılan öğrencilerimize katılım Sertifikaları verdi.

Nis

Don't be bully you are my buddy e twinning projesi kapsamında ogretmenimiz Arzu ERKAN ve öğrencileri arkadaşlık kanunu etkinliği hazırladı

Nis

Okulumuz öğretmeni Aysun YALÇINKAYA'nın rehberliğinde Arkadaşlık kanunu etkinliği hazırladı.

Nis

Okulumuz öğretmeni Aysun YALÇINKAYA rehberliğinde proje panosu hazırlandı.

Nis

Okulumuz İngilizce öğretmeni Arzu ERKAN ve öğrencileri don't be bully you are my buddy e twinning projesi kapsamında arkadaşlık kanunu etkinliği hazırladı

WEB 2.0 ARAÇLARI İLE HEM EĞLENİP HEM ÖĞRENİYORUZ

Nis

"DON'T BE BULLY YOU ARE MY BUDDY etwinning projesi yaygınlaştırma kapsamında Kaymakamımız Oğuz Alp ÇAĞLAR'ı ziyaret ettik.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri Arzu ERKAN ve Aysun YALÇINKAYA 'AKRAN ZORBALIĞI' konusunda velilerimize online seminer verecekler.

Mrt

Don't be bully you are my buddy e twinning projesi kapsamında Aysun YALÇINKAYA ve Arzu ERKAN öğretmenlerimiz okul panosu hazırladılar .Teşekkür ederiz.

Mrt

Don't be bully you are my buddy e twinning projesi kapsamında Aysun Yalçınkaya ve Arzu Erkan öğretmenlerimizin hazırladıkları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü temalı kitap ayraçlarını hediye ettiler

Şbt

DONT BE BULLY ,YOU ARE MY BUDDY (ZORBA OLMA ,SEN BENİM DOSTUMSUN) e Twinning projesi başladı.