FRIENDSHIP VIA ENGLISH

May

Frienship via English eTwinning projemizde uzakları yakın ettik. Kültürlerarası etkileşimin en üst seviyede olduğu bu projede, öğrenciler internet üzerinden farklı bir ülkeye konuk olup kültürel farkındalıklarını artırdı. Fransa ve Nizip'teki öğrenciler webinarda bir araya geldi, kendilerini tanıttı, birlikte ortak bir şarkı söyledi, online yarışma yaptı.

May

İngilizce öğretmenimiz Yeter YILDIZ koordinatörlüğünde 2.sınıf öğrencilerimizle yürütülen, 5 ülkenin yer aldığı eTwinning projemizde öğrenciler ingilizce dersini etkinliklerle eğlenceli hale getirirken aynı zamanda farklı ülkeden çocuklarla da tanışıyor. Okulumuz öğrencileri, etkinlikler kapsamında İspanya'daki akranlarına mektup yazdı ve İspanya'dan öğrencilerimize İngilizce yazılmış mektuplar geldi.

May

Okulumuzda yeni bir eTwinning projesi yürütülüyor. İngilizce öğretmenimiz Yeter YILDIZ koordinatörlüğünde Romanya, İspanya, Polonya, Fransa ve Türkiye'nin farklı şehirlerinden 12 öğretmenin yer aldığı proje, İngilizceyi yeni öğrenmeye başlayan öğrencilerin dil öğrenmeye karşı olumlu tutum geliştirmesini, ingilizce dersine katılımlarının artmasını; bunların yanı sıra teknoloji alanında gelişmelerini ve özgüvenlerini artırmayı amaçlıyor.