"Renklerle Hayalimdeki Dünya" Resim Yarışması

Öğrencilerin sanata yönelik yeteneklerinin ortaya çıkarılması, çeşitli sanat dallarına yönelik atölye çalışmalarının yapılması, bireysel ve grup etkinlikleri yoluyla hedeflerini belirleyebilmesi, zihinsel, algısal yeteneklerini geliştirebilmesi, problem çözme, eleştirel düşünme, üretkenlik, takım çalışması ve görsel okur yazarlık becerilerinin geliştirilmesi, ders dışı zamanlarını etkin ve verimli değerlendirebilmesi, duygu ve düşüncelerini sanat yoluyla ifade edebilmesine yönelik faaliyetlerin gerçekleştirilmesi amacıyla Münhasır Fikirler Reklamcılık Ltd.Şti. tarafından Bakanlığımız işbirliğinde resmî ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrenciler arasında "Renklerle Hayalimdeki Dünya" konulu resim yarışması düzenlenmiştir.

Söz konusu yarışmaya; Bakanlığımıza bağlı resmî ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören her öğrencinin teşvik edilerek katılımlarının sağlanması, Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Millî Eğitim Temel Kanunu ile Türk Millî Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak ilgili yasal düzenlemelerde belirtilen ilke, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde,  ekli şartname esaslarına uygun olarak titizlikle yürütülmesi, denetimlerinin ilgili okul tarafından gerçekleştirilmesi ve belirlenen takvime uygun olarak sonuçlandırılıp  her okul seviyesinde okulunuzdan birinci seçilen eserlerin 17.12.2018 Çarşamba gününe kadar Müdürlüğümüz Ortaöğretim şubesine elden teslim edilmesi  hususunda;

ŞARTNAME İÇİN TIKLAYINIZ.....

Yayın: 07.12.2018 - Güncelleme: 12.12.2019 22:05 - Görüntülenme: 291