Bilal Saide Marufoğlu İlkokulu

Mimar Sinan Mahallesi Menderes Sokak No2 Nizip/Gaziantep.
Vizyon
Biz, öğrencilerimiz başta bütün okul toplumumuzun bilgiyi elde eden, onu kullanan, üreten ve paylaşmayı bilen bireyler olarak, yaşadıkları çağın sunduğu bütün değerleri benimsemiş, hatta aşıp çağ(lar)a yön vermeye; elde ettiği bilgi birikimi ve sahip olduğu kendi milli ve tarihi öz değerlerini hazmetmiş bireyler olarak yetişmeleri için onların önünü açmak ve yeni ufuklara koşmalarına yardımcı olmak için varız.
Misyon
Bilal Saide Marufoğlu İlkokulu Olarak hedefimiz öğrencilerimizi;Kendisine,ailesine,ülkesine ve insanlığa yararlı, ülkesini ve halkını seven,laik, demokratik,Atatürk İlke ve devrimlerine bağlı, çağdaş, İyi İnsan-İyi yurttaş, dürüst, doğaya ve çevreye saygılı, okumayı seven, akıllı-bilinçli-yapıcı, yaratıcı ve iyimser ,sorumluluk bilincine sahip,soran, araştıran, kendini yenileyen , çevresi ile olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, İşbirliği ve takım çalışmasına yatkın,yeteneklerinin farkında olan, kendisi ve çevresiyle barışık, SEVGİ DOLU BİREYLER OLARAK YETİŞTİRMEKTİR.
Başarılar
2011-2012 Eğitim Öğretim yılında 8. sınıf öğrencilerimizden Abdülkadir Hevidar DÖNMEZ, SBS sınavında 500 tam puan alarak Türkiye Birinciliğini paylaşmıştır.Ayrıca mezun olan 98 öğrenciden 3 Fen Lisesi, 5 Anadolu Öğretmen Lisesi,5 Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, 30 Anadolu Lisesi, 5 Anadolu Meslek Liseleri olmak üzere 48 öğrencimiz sınavla öğrenci alan okullara yerleşmiştir.
Ders başlama:08:30-11:55 Ders Bitiş :12:55-14:30
Okulumuzun ulaşım problemi bulunmamaktadır.
Okul servisi bulunmamatadır
Okulumuz,Nizip İlçesinin Mimar Sinan Mahllesinde bulunmaktadır.
Okulumuz ilçe Merkezindedir.
MASA TENİSİ,FUTBOL,BASKETBOL