Ekm

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Herhangi bir öğretmen adayı öğretmenlik hakkını kazanırsa Millî Eğitim Bakanlığı, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ve üniversitelerle iş birliği içerisinde bir yıl tezsiz yüksek lisans alacak." dedi.

Ekm

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Anadolu Ajansı Editör Masası´nda, eğitim gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.

Ekm

Muharrem ayı dolayısıyla düzenlediğimiz Aşure Günü etkinliğinde,öğretmenlerimizin katkılarıyla hazırlanan aşureyi yiyerek paylaşmanın tadına vardık.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Yeşilay Haftası etkinliği kapsamında 4-A sınıfı öğretmeni Hatice ÖZCAN ve öğrencileri ile 4-E sınıfı öğretmeni Hatice ÇALIŞIR ve öğrencilerinin hazırladığı etkinlikte sigara,alkol ve zararlı maddelerin tehlikelerine dikkat çekildi.