Haz

Şube Müdürümüz Sayın Murat KILIÇ Okulumuzda karne dağıtım törenine katıldı.Okulumuz adına kendilerine teşekkür ederiz.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz GÜNDEŞ ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa AĞIR okulumuzu ziyaret etti.Milli Egitim Müdürü Cengiz GÜNDEŞ  öğretmenler odasında okul öğretmenleri ile sohbet etti.100.000 abone sayısını geçen Zehra Öğretmen Web sitesinin yöneticisi okulumuz Piktes öğretmeni Zehra ERYURT öğretmeni başarılarından dolayı tebrik etti.Site hakkında bilgi aldı. Daha sonra tubitak fuarında sohbet ettiği 1.sınıf öğrencilerini ziyaret etti.Öğrenciler ile keyifli sohbetler yaptı.Okulumuzdan memmnun bir şekilde ayrıldı.Ziyaretleri için teşekkür ederiz.

May

Nis

Learn play have fun e twinning projesi kapsamında ogretmenimiz Aysun YALÇINKAYA ve öğrencileri proje afişi boyama etkinliği yaptı

Nis